Regulier

Bij een reguliere rijopleidingen kies je ervoor om 1 of 2 keer per week te lessen, met een rijles van 1 of 2 uur achter elkaar.

Nadat 2/3 van je rijopleiding achter de rug hebt ga je een Tussen Tijdse Toets (TTT) rijden. Dit wordt door een examinator van het CBR afgenomen. Tijdens dit "proefexamen" wordt er gekeken waar eventueel nog je zwakke punten liggen.

Tijdens deze TTT kun je een vrijstelling halen voor de bijzondere verrichtingen tijdens het werkelijke praktijkexamen. De rijlessen die je nog gaat rijden na de TTT worden dan gebruikt om je inzicht en rijvaardigheid te verhogen en de dan nog zwakke onderdelen die tijdens de TTT naar boven kwamen, naar het examenniveau te brengen. Het voordeel van deze TTT is groot, je hebt kunnen proeven aan hoe een examen in zijn werk gaat door je ontmoeting met een examinator die dan naast je zit i.p.v. je instructeur en hoe jij je zelfstandig gedraagt in het verkeer.

Dan volgt je Praktijk examen, deze gaat net als je TTT, dus de grote spanning voor het examen is niet aanwezig (natuurlijk wel de gezonde examenspanning) dit door je goede voorbereiding na je TTT, die je slagingskans beduidend vergroot.

Natuurlijk word je thuis opgehaald, maar je kunt ook kiezen voor een ander ophaaladres bijvoorbeeld school, werk, vrienden? enz. Onze rijlessen worden overdag, 's avonds of op zaterdag gegeven, precies wat jou het beste uitkomt.

Een ding is belangrijk: Een goede rijopleiding volg je maar een keer in je leven!!